Om Snerydning-Aalborg.dk

FC beton Snerydning-Aalborg.dk er en del af FC Beton A/S som i løbet af foråret, sommeren og efteråret ikke er et snerydning firma. FC Beton A/S er en familieejet virksomhed der blev grundlagt i 1942 af Jens Mølgaard og Sara Mølgaard. I starten der blev produceret cementsten og alt arbejdet foregik ved håndkraft, pånær transporten af gruset til støberiet som foregik med hest.

FC Beton har fulgt med udviklingen og er i dag et moderne produktionsanlæg hvor der støbes havefliser, belægningssten, støttemursten, lecablokke og mange andre betonvarer. FC Beton producerer også færdigbeton og leverer til støbeprojekter i størstedelen af Nordjylland.

I løbet af vinterhalvåret hvor der ikke sælges så mange betonfliser og belægningssten er der heller ikke så travlt med produktionen. Derfor bliver en del af FC Beton til et snerydning firma hvor de store maskiner som gummigederne og lastbilerne i stedet benyttes til snerydning i og omkring Aalborg Kommune.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på snerydning af større eller arealer. Kontakt os.

Vil du vide mere om FC Beton kan du læse mere her.

FC Beton er medlem af Dansk Beton.

FC Beton støtter op om familier med kræftramte børn. Læs mere om Familier med kræftramte børn her.

I løbet af vinteren og efteråret holder det danske vejr mange terrasser, indkørsler, fortove og andre belægninger fugtige i længere perioder. Dette kan medføre at der kommer flisepest, mos og alger på belægningen.

Når FC Beton afviklier arrangementer i Aalborg, vil de blive annonceret på eventkalenderen for Aalborg.

Vi vil også gerne være med til at passe på miljøet og er derfor certificeret med co2neutral webshop for FC Beton. Se vores certifikat her.

FC Beton vil gerne give stor tryghed til vores kunder. Både dem der handler i vores webshop og dem som kommer forbi i Aalborg. For at give større tryghed til de online kunder er webshoppen på www.fc-beton.dk blevet e-mærket. Se certifikatet her.